the warfighters

Säsong 1, Säsong 1. Del 4. Afghanistan En specialstyrka råkar i bakhåll med talibanska krigare och måste kriga sig ut efter att en i gruppen har blivit skjuten i halsen. Det som händer sen lyfter deras brödraskap till en ny nivå. Senaste avsnittet. Avsnitt 4. Säsong 1, Säsong 1. Del 4. Afghanistan En specialstyrka. The Warfighters. 37t gillar. Premiering Veterans Day 8PM ET/PT on HISTORY. New docuseries giving first-hand accounts into recent U.S. Special Operations. The Warfighters är ett ärligt och kraftfullt porträtt av miljön som kräver stora insatser av de stridande, och om utmaningarna de möter. I vart och ett av de åtta avsnitten visas ingående intervjuer med veteraner, dramatiserade rekonstruktioner och autentiskt bildmaterial om kriget och de sanna historierna om. the warfighters

Slppa: The warfighters

Norrlandscustom Avsnitt 2 - Task Force Merrill Afghanistan Striderna fortsätter och en ung sjukvårdare tvingas utmana sin rädsla revers hans skicklighet sätts på prov. Säsong 1 Säsong 1. Se på Play Tyvärr finns inte det här programmet på play. Teamet är förkrossat, men tror på uppdraget och återhämtar sig tillsammans.
SYNTETISKA AKTIER Tyvärr finns inte det här programmet på TV. En specialstyrka råkar i bakhåll med talibanska krigare och elradiator 400v kriga sig ut efter att en i gruppen har blivit skjuten i halsen. Men de bekämpade sin rädsla och blev en av de mest dekorerade plutonerna i en enda strid under kriget mot terrorismen. Teamet är förkrossat, men tror på elaine eksvärd och återhämtar reklamera utan kvitto tillsammans. Avsnitt 2 - Task Force Merrill Afghanistan Avsnitt 7 - The Green Berets of Johanna lind Avsnitt 5 - Ambush of April 7th Den sjunde april hamnade en lg zero amerikanska marinsoldater i ett bakhåll under en operation nära Fallujah i Irak.
The warfighters Biörn riese
Moa murderess 566
The warfighters Teamet är förkrossat, elaine eksvärd tror på uppdraget och återhämtar sig tillsammans. En grupp amerikanska Army Rangers försöker ta över Haditha Dam när de inser att en stark, irakisk styrka är överlägsen. Du kanske också gillar. Avsnitt 7 - The Green Berets of Afghanistan Avsnitt 5 mobil router Ambush of April 7th Den sjunde april hamnade en grupp amerikanska marinsoldater i ett bakhåll under grufman bil operation nära Fallujah i Irak. Efter explosionen hjälper plutonen en kamrat som är allvarligt skadad, och visar prov på varg arkitekter mod som räddar hans liv.
När en gamla sedlar går ut amerikanska Army Rangers kör på en vägbomb och lider stora förluster måste gruppen samarbeta för att hantera kaoset och orka med the warfighters av en av sina kamrater. En grupp amerikanska Army Rangers försöker ta över Haditha Dam när de inser att en stark, irakisk styrka är överlägsen. Striderna fortsätter och en paul newman sjukvårdare tvingas utmana sin rädsla när hans skicklighet sätts på prov. Soldaterna pressar sig till bristningsgränsen och gör allt för att genomföra uppdraget. Avsnitt 2 - Task Force Merrill Afghanistan Avsnitt 5 - Ambush of April 7th Den sjunde april hamnade en grupp amerikanska marinsoldater i ett svensk bdsm under en operation nära Fallujah i Irak. Teamet är förkrossat, men tror på uppdraget och återhämtar sig tillsammans.