stina honkamaa

Stina Honkamaa Bergfors har en lång mediekarriär bakom sig, som börjar på TV3, fortsätter med mediebyråerna OMD och Carat och med jobbet som Sverigechef på Google. Under Stina Honkamaa Bergfors ledning växte Google Sverige från 15 till drygt medarbetare. Under lämnade hon. Youtube-nätverket United Screens har gjort klart med en ny finansieringsrunda. Alla som träffat Stina Honkamaa är överens om en sak: Det händer något när hon kommer in i ett rum. Karriären tog fart den dag hon klev in genom dörren till TV3 Hennes chefer insåg snart att hon var för duktig för att sälja annonser till text-tv. Läs också: Fler Chefstester. Hon flyttades därför raskt över.

Stina honkamaa Video

Emma Stjernlöf & Erik Östberg

Stina honkamaa - ska inte

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. Rolf, 81, hittade — pekas ut som kriminell. Max omsatte 2 miljarder kronor och har 99 restauranger i Sverige. Stina Honkamaa har fått chefsbetygen skickade till sin mejl. Medieförmedlarbranschen består av ett stort antal konkurrerande byråer som alla säljer en liknande produkt, till ungefär samma pris. Aggressiva säljare och felaktiga fakturor.

Stina honkamaa - flaska

Medarbetaren poängterar vilken ynnest det är att ha fått jobba nära Stina Honkamaa. Arkiverad från originalet den 15 juni Det råder ingen som helst tvekan om att hon levererar vad hon ska och att det inte har något att göra med hur hon ser ut«, säger den tidigare chefen. PPM-bolagen som har flest missnöjda kunder. På Google finns en formell rekryteringsprocess som gör att hon numera sällan har ensamt ansvar för en rekrytering. De köpte dyraste villorna under